Om oss

My photo
Stockholm, Sweden
SteiVell startades år 2007 efter att jag själv köpt mitt drömställe i Italien. Jag insåg att bostadsköp i Italien inte är någon enkel sak och att jag behövde hjälp, precis som många andra när de ska köpa i Italien. Då fanns ingen att anlita i Sverige, och därav idén om SteiVell. SteiVell har etablerat samarbeten med utvalda entreprenörer, byggherrar, mäklare och property finders i norra och södra Italien med den främsta gemensamma nämnaren: kvalitet. Vårt nätverk innehåller endast seriösa, kompetenta och erfarna företag. Vi har gemensamma arbetsrutiner, erbjuder mycket bra lägen i Italien i flera prisnivåer och hög kvalitet på boende. Med oss ska du vara trygg och veta att du har en extra support på vägen, utan att det kostar något mer. En extra kvalitetssäkring helt enkelt. Du är varmt välkommen att ta hjälp av oss när du letar boende i Italien! Bästa hälsningar Anna Gravell, VD & Grundare

Friday, July 22

Mat i Kalabrien



Vi skulle kunna döpa om den här bloggen till hur man går upp 5 kg på tre veckor. Det är nämligen mycket svårt att inte äta för mycket av den fantastiska maten här i Italien. Kalabrisk matlagning bjuder framförallt på färsk fisk och skaldjur och ett tips är att låta restaurangen rekommendera lokala rätter och vin. Har man tur får man då en upplevelse som i detta klipp. Buon appetito!




Fakta

Region: Kalabrien
Stad: Roccela Jonica
Restaurang: Restaurant Bistro Wine bar & Jazz café
Vin: Calabrise, Cantine Vincenzo Ippolito, 2009 från Kalabrien och Col Di Sasso, 2008 från Toscana
Mat: en delad förrätt med blandad färsk fisk och skaldjur, bland annat bläckfisk, scampi och havskräftor. Varmrätten bestod av halstrad tonfisk panerad i sesamfrön serverad med en sojasås.
Pris: 86 euro

No comments:

Post a Comment